Nederlandse goksites

Ben jij net als duizenden andere landgenoten op zoek naar Nederlandse goksites? Dan hebben we op dit moment helaas slecht nieuws. Ze zijn er namelijk niet. Vrijwel alle goksites zijn namelijk in de afgelopen maanden overgestapt op een non-NL versie. Dit doen ze om te voldoen aan de eisen van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Door namelijk geen Nederlandse versie aan te bieden van hun online casino geven ze aan te willen voldoen aan de regels in Nederland. Het voordeel hiervan is dat ze voorlopig geen risico lopen om te worden vervolgd en, de voornaamste reden, dat ze in de toekomst mogelijk een kans maken op een vergunning voor het aanbieden van online kansspelen. Dan kunnen ze dus volledig legaal opereren op de Nederlandse gokmarkt.

Voorwaarden die momenteel aan goksites worden gesteld

Door de KSA worden momenteel de volgende voorwaarden gesteld. Deze voorwaarden zijn tijdelijk en kunnen worden uitgebreid:

  • De website van de goksite mag niet meer in het nederlands beschikbaar zijn
  • Er mag geen .NL domeinnaam gebruikt worden voor de goksite
  • Er mag geen reclame gemaakt worden op radio en/of TV
  • Er mag geen reclame gemaakt worden via gedrukte media (tijdschriften/dagbladen/etc)

Sites die voldoen aan deze eisen zullen (voorlopig) van de radar van de KSA verdwijnen. Wel is het zo dat ze hiermee geen vrijbrief krijgen om nu legaal actief te zijn op de Nederlandse markt. In de toekomst kunnen ze dus opnieuw moeten voldoen aan nieuwe voorwaarden. En zodra er een vergunningstelsel is geïntroduceerd in Nederland (mogelijk 2015) mogen ze pas weer hun kansspelen aanbieden aan Nederlandse spelers op het moment dat ze een licentie hebben weten te bemachtigen.

Waar gokken Nederlanders nu

De KSA heeft de huidige aanbieders niet verboden om zich volledig terug te trekken uit de Nederlandse markt. Huidige (en nieuwe) spelers mogen dus gewoon online gokken bij deze aanbieders. Ze mogen alleen niet met Nederlandse versies naar binnen worden gelokt. En ze mogen vrijwel geen reclame maken.

Spelers die echter een account hebben bij dergelijke goksites mogen na inloggen wel in het Nederlands spelen. Tevens mogen ze nieuwsbrieven ontvangen in het Nederlands. En contact met de klantenservice via mail/chat of telefoon kan allemaal in het Nederlands als de goksite deze mogelijkheid biedt.

Alle bekende goksites zijn dus nog gewoon actief en Nederlanders gokken voorlopig lekker verder op het internet bij deze aanbieders. Ook voor ons gratis gokkers is er dus gelukkig nog de mogelijkheid om lekker te profiteren van aantrekkelijke gratis geld bonussen.

januari 11, 2014 by : posted in goksites, nieuws Geen reacties

Comments are closed.