Gratis gokken op je smartphone

Als je in het dagelijks leven om je heen kijkt dan zal één ding je zeker opvallen: smartphones. Je kunt niet over straat lopen zonder dat je mensen ziet met een smartphone in de hand. De huidige generatie telefoons zijn veel meer dan alleen apparaten waarmee je kunt bellen. Je kunt er foto’s en filmpjes mee maken, muziek op luisteren, berichtjes mee versturen, op internetten, spellen op spelen, etc. Ze zijn geavanceerder dan de computers van een paar jaar geleden en dat in zakformaat. In Nederland worden er jaarlijks miljoenen van verkocht en bijna iedereen heeft er minimaal eentje.

Smartphones

Ook gokspellen mobiel

Iets waar smartphones door heel veel mensen voor worden gebruikt is het spelen van spelletjes. Social games, waarin je het opneemt tegen vrienden/bekenden, zijn immens populair geworden en de bedrijven erachter verdienen er vele miljoenen mee. Uiteraard is dit aanbieders van gokspellen ook niet ontgaan. Veel aanbieders van online gokspellen hebben dan ook niet stil gezeten en zijn de laatste tijd met speciale mobiele goksites op de markt verschenen. Deze mobiele goksites zijn eigenlijk hetzelfde als de originele goksites, maar dan volledig aangepast aan de eisen van mobiele gebruikers. Smartphones hebben namelijk kleine beeldschermen en vereisen touchscreen besturing. De oude generatie gokspellen werkten dan ook niet (of heel slecht) op smartphones. De nieuwe mobiele gokspellen zijn echter speciaal gemaakt voor mobiele apparaten en zijn dan ook zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Populaire spellen op smartphones

Zoals we eerder al aangaven zijn vooral social games op smartphones populair. Spellen waarin mensen het tegen anderen/bekenden kunnen opnemen in plaats van alleen tegen zichzelf. Ook voor mobiele gokspellen geldt dit in zekere mate. Zo is mobiel poker zeer populair. Hierin kun je het in toernooien of cashgames tegen spelers van over de hele wereld opnemen. Eigenlijk net als in gewoon online poker. Het opvallende aan mobiele gokspellen is echter wel dat ook de gewone spellen als gokkasten, roulette en blackjack heel populair zijn. Het feit dat je deze spellen dus in je eentje speelt maakt echte gokkers niet zoveel uit. Mensen die houden van gokken zijn eraan gewend om in hun eentje een gokje te wagen.

Zo is het spelen van gokkasten op je smartphone of het spelen van roulette op je telefoon eigenlijk net zo populair onder spelers als de traditionele spellen op laptops en desktops.

smartphone gokken

Gratis mobiel gokken

Net als gewoon online gokken heeft ook mobiel gokken een paar duidelijke voordelen ten opzichte van de traditionele manier van gokken in casino’s, gokhallen en kroegen. Eén van die grote voordelen is de mogelijkheid om ook gratis te gokken. Zo kun je dus de leukste gokspellen op je telefoon spelen zonder dat je dat een euro hoeft te kosten. De (mobiele) goksites bieden al hun spellen gratis aan. Als je de spellen leuk vindt hopen de goksites dat je ook eens een gokje gaat wagen om echt geld. Je bent echter tot niets verplicht en kunt dus altijd gewoon gratis blijven gokken. Geheel risicoloos en zonder enige verplichting.

mei 9, 2014 by : posted in goksites Geen reacties

Comments are closed.