Bingo sites

bingosites

Bingo is één van de bekendste gezelschapsspellen ter wereld. Het spel kan namelijk gespeeld worden met grote aantallen spelers en het is een heel gemakkelijk spel om te leren. Feitelijk is het namelijk gewoon getallen wegstrepen op een formulier die door de spelleider opgenoemd worden. Iedere speler heeft een verschillend formulier met getallen en degene die als eerste al zijn getallen heeft weg kunnen strepen is de winnaar.

Bingo lijkt ontzettend veel op een loterij. In Nederland kennen we bijvoorbeeld de lotto. Net als bij bingo worden er in de lotto ballen met daarop getallen getrokken. Als jij de juiste getallen op je formulier hebt kun je leuke prijzen winnen.

Online bingo

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van bingo spelen is de online variant. De grote populariteit van bingo heeft ervoor gezorgd dat er vele verschillende bingo sites zijn ontstaan de laatste jaren. Op deze bingo sites kun je als speler vaak verschillende bingo varianten spelen. Zo heb je bingo met 75 getallen en met 90 getallen. Ook kennen veel bingo spellen een jackpot. Deze jackpot is te winnen als je heel snel al je getallen hebt weggestreept.

Het leuke van online bingo is dat je met ontzettend veel mensen tegelijk kunt spelen. Vaak is chatten met deze ’tegenstanders’ ook nog mogelijk. Het voordeel van veel spelers is dat de prijzen hoger liggen. En dat terwijl je vaak al voor een paar centen een formulier kunt kopen om mee te spelen. Tevens is het zo dat je bij online bingo ook kunt instellen dat je getallen automatisch worden weggestreept. Hierdoor kun je dus meer bingokaarten tegelijk spelen of tijdens het spel chatten met de andere spelers.

Gratis bingo spelen

Ook een groot voordeel van online bingo is de mogelijkheid om gratis te spelen. Puur voor de lol dus. Hoewel je bij sommige aanbieders van online bingo zelfs kans kunt maken op kleine geldprijzen met het spelen van gratis bingo. Dit doen deze bingo sites puur ter promotie en je kunt er dan ook wel op rekenen dat je het moet opnemen tegen heel veel andere spelers.

Gratis bingo spelen is heel gemakkelijk en het is een ideale manier om kennis te maken met de internet variant van dit bekende spelletje. Vrijwel iedere bingo site biedt wel de mogelijkheid om gratis te spelen.

Gratis spelen om echt geld

Uiteraard kun je bij ons verschillende gratis bonussen vinden om bingo online te spelen om echt geld zonder zelf te storten. Vaak gaat het hierbij om een paar euro gratis speelgeld. Maar doordat bingo al is te spelen voor een paar cent per ronde kun je je ook met slechts een paar euro een hele tijd vermaken. En wie weet win je nog eens een leuke jackpot!

 

 

januari 20, 2014 by : posted in casino spellen, goksites, kansspelen Geen reacties

Comments are closed.