Gratis speelgeld

Zoals je op onze website al vaker hebt kunnen lezen is een groot pluspunt van online gokken het feit dat je ook gratis kunt spelen. Heel veel gokspellen zijn namelijk ook spannend als er niets op het spel staat (hoewel niet iedereen het hier mee eens is natuurlijk). Uiteraard ontbreekt de kans om echt geld te winnen (meestal), maar aan de andere kant is geld verliezen ook geen mogelijkheid.

In dit artikel bespreken we kort twee soorten gratis speelgeld. Aan de ene kant heb je namelijk het gratis speelgeld waarbij je volledig gratis gokt zonder kans op winst of verlies. Deze vorm van gratis online gokken kent iedereen. Maar aan de andere kant heb je ook gratis speelgeld waarmee je wel gokt om echt geld. Dit gratis speelgeld bedraagt meestal een paar euro en zul je niet bij iedere goksite aantreffen. Het gaat hierbij namelijk om gratis speelgeld bonussen. Bonussen dus die jou risicoloos de kans bieden om geld te winnen zonder zelf te storten.

Gratis speelgeld bij alle goksites

De eerste vorm van gratis speelgeld vind je tegenwoordig gegarandeerd bij alle goksites. Vaak krijg je maar liefst een paar duizend ‘euro’ om de spellen uit te proberen. Het geld is volledig fictief en je zult nooit de kans hebben om het uit te laten betalen. Alle winst is dus verdwenen zodra je met het spel stopt.

Voor deze vorm van gratis gokken hoef je meestal geen account te registreren en kun je gewoon als bezoeker aan een goksite direct gaan spelen. Aangezien het toch nep geld is hoeft het ook niet te worden opgeslagen.

Gratis speelgeld bonussen

Gratis speelgeld kan echter ook een bonus zijn. Je krijgt dan geen duizenden (of zelfs geen honderden of tientallen) euro’s, maar slechts een handjevol. Meestal varieert het tussen de €5 en €10 gratis speelgeld. Dit geld is echter wel te zien als echt geld. Je kunt er namelijk kans mee maken op meer geld. Het gratis speelgeld is echter wel bonusgeld. En net als met ander bonusgeld zijn er speciale voorwaarden. Zo zul je het dus niet meteen kunnen laten uitbetalen. Je zult eerst om een bepaald bedrag moeten hebben gegokt.

Voorbeeld: Je krijgt €5 speelgeld als bonus gratis. De ‘wager requirements’ zijn 25. Dan moet je om 5 x 25 = 125 hebben gegokt alvorens je over kunt gaan tot uitbetalen. Dat zijn dus bijvoorbeeld 125 spins van €1 op een gokkast.

De voorwaarden van dit soort gratis speelgeld bonussen verschillen echter per goksite en het is dan ook belangrijk om deze voorwaarden wel even door te nemen alvorens je gaat uitbetalen. Of alvorens je de bonus ontvangt.

Aangezien je bij deze vorm van gratis speelgeld wel gokt om echt geld is uiteraard de belangrijkste voorwaarde dat je eerst een account registreert. Je zult je gegevens dus even (naar waarheid) in moeten vullen. Dit duurt echter nog geen 3 minuten. Gaat puur even om je naam, adres geboortedatum, emailadres. Meestal ontvang je daarna een email ter verificatie. Als je in deze mail op een link klikt is je account geverifieerd en staat de gratis bonus al op je te wachten. Dan is het slechts nog een kwestie van inloggen.

Welke vorm van gratis speelgeld kies je

Waar jij voor kiest is uiteraard volledig aan jezelf. Voordeel van de eerste vorm is dat je meteen kunt gaan spelen en geen gegevens hoeft in te vullen. Ook hoef je niet lang op zoek naar een geschikte goksite, want deze vorm van gratis gokken wordt overal aangeboden. De tweede vorm van gratis speelgeld is een stuk spannender. Hierbij kun je namelijk kans maken op echte prijzen. Nadeel is dan echter weer dat je wel een account moet registreren en dat het meestal om slechts een paar euro gratis gaat. Met een beetje pech ben je het zomaar kwijt. Maja, dat is gokken!

 

januari 21, 2014 by : posted in casino bonussen Geen reacties

Comments are closed.